Hier volgen de algemene voorwaarden (d.d. 15-06-2022) van de diensten van Studio Zooo:

Alle actuele tarieven en inschrijfkosten vindt u op de website van Studio Zooo. Deze leveringsvoorwaarden en de tarieven kunnen in de toekomst wijzigen.

A. ZOOO huiswerkstudio

 1. De minimale contractduur voor deze dienst is één volledige kalendermaand.
 2. Facturen worden per maand verstuurd en dienen binnen de vervaltermijn betaald te worden. Dit betekent dat u aan het eind van een maand betaalt voor de komende maand.
 3. Een maandabonnement start op de 1e van de maand.
 4. U heeft een opzegtermijn van één maand. Stel: de jongere wil per 1 maart stoppen, dan moet u het abonnement uiterlijk voor 1 februari schriftelijk opzeggen. In de maand februari is de jongere dan nog welkom.
 5. Bij Studio Zooo heeft de jongere vaste momenten per week afgesproken waarin hij/zij aanwezig is in de huiswerkstudio. Als de jongere toch niet in staat is om aanwezig te zijn, dan dient dat minimaal 24 uur van tevoren te worden gemeld door de ouder(s)/verzorger(s).
  1. Als hieraan is voldaan, dan zal Studio Zooo een alternatieve dag aanbieden. Als de jongere ook dan niet aanwezig kan zijn, vervalt deze dag.
  2. Als hieraan niet is voldaan, dan zal er geen alternatief worden aangeboden. De dag vervalt en is niet in te halen.
 6. Studio Zooo is gesloten tijdens schoolvakanties (regio Noord) en feestdagen. U betaalt niet gedurende de zomervakantie.
 7. Indien noodzakelijk mag Studio Zooo eenzijdig beslissen dat een overeenkomst wordt gestopt.
 8. Er vindt door Studio Zooo geen restitutie van betalingen plaats.
 9. Het spreekt voor zich dat Studio Zooo nooit garanties geeft voor hoge cijfers, maar samen vergroten we wel aanzienlijk de kans.

B. ZOOO bijles en ZOOO coaching

Alle bedragen zijn inclusief materiaalkosten. Studio Zooo is vrijgesteld van BTW. Er zal een reiskostenvergoeding gevraagd worden wanneer Studio Zooo op locatie komt. De eerste facturering vindt plaats na het intakegesprek, eventuele observatie en het opstellen van het studioplan. De sessies zullen na afloop van iedere kalendermaand worden gedeclareerd.  

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd door ouders. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.  

Als de begeleiding niet door kan gaan vanuit Studio Zooo, dan zal er in overleg een ander moment worden gekozen. Als dat niet lukt, vervalt de begeleiding en wordt deze ook niet in rekening gebracht.

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?