Mijn naam is Heleen Hollander. Ik ben 39 jaar en heb inmiddels alweer negentien jaar ervaring als stamgroepleider in de bovenbouw van het Jenaplanonderwijs. Ook ben ik meerdere jaren bovenbouwcoördinator geweest en heb ik als intern begeleider leerlingen, leerkrachten en ouders begeleid bij hulpvragen.

Altijd al heb ik een bijzondere interesse gehad voor kinderen/jongeren met een hulpvraag op het gebied van zowel leervaardigheden als sociaal- emotionele ontwikkeling, met name wanneer het gaat om kinderen met gedragsproblemen en/of -stoornissen. Daarom heb ik in 2013 mijn eigen praktijk ‘Hollander Advies & Coaching’ opgericht, van waaruit ik kinderen en jongeren heb gecoacht die vastliepen in hun ontwikkeling.

Door de jaren heen heb ik veel kinderen, jongeren en ouders voorbij zien komen. Allemaal met hun eigen kenmerken, kwaliteiten en uitdagingen. Een uitdaging dus om iedereen in beweging te krijgen; en toch is dit wat mij het meest inspireert! 

Mijn visie is dat alle kinderen en jongeren het recht hebben om zichzelf maximaal te ontwikkelen. Ieder kind volgt zijn eigen pad en heeft zijn eigen specifieke behoeftes. Daarom kies ik ervoor om elk kind of elke jongere écht te zien. Ik wil ze zichtbaar maken, met ze in gesprek gaan, luisteren naar wat ze nodig hebben. 

Samen met Danielle, die ik al mijn hele onderwijscarrière ken, wil ik graag iets extra’s betekenen voor jongeren, iets bij mogen dragen aan hun ontwikkeling op school, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling. We gingen samen dromen over wat zou ‘kunnen’ zijn… En wat wij vonden dat er zou ‘moeten’ zijn… En van daaruit werd STUDIO ZOOO een feit! Onze krachten bundelen en doen waar we goed in zijn: coachen en inspireren!

Via Studio Zooo wil ik jongeren de aandacht geven die zij verdienen. Vanuit een warme, veilige en huiselijke setting wil ik ze de handreikingen geven die ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Samen met hen wil ik aan de slag gaan met een passend begeleidingstraject.

Om mij volledig op deze missie te kunnen richten, heb ik mijn baan in het onderwijs na 18 jaar opgezegd. 100% gaan voor alle kinderen/jongeren! Ik wil er voor hen zijn, naast ze staan en ze in hun kracht zetten. Uiteraard wil ik er ook zijn voor (onderwijs)professionals en ouder(s) of verzorger(s). 

Samen maken we het verschil!

Voor mijn Curriculum Vitae verwijs ik je graag door naar mijn Linked-In profiel

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?