Studio Zooo is er voor alle kinderen die vastlopen of problemen ervaren op school, op de sportclub, in de wijk, thuis, of waar dan ook. Het kan hierbij zowel gaan om problemen in de sociaal- emotionele ontwikkeling als leerproblemen.

Als ouder(s) of verzorger(s) kun je bij Studio Zooo begeleiding voor je kind aanvragen wanneer je ziet dat jouw kind kortdurende, praktische en oplossingsgerichte begeleiding kan gebruiken en de stap naar een psycholoog, therapeut of andere hulpinstantie (nog) te groot lijkt.

Vertrouwelijkheid
Voor een zo goed mogelijk resultaat is het noodzakelijk dat hetgeen jouw kind met ons bespreekt vertrouwelijk door ons wordt behandeld. Dat betekent dat wij zonder de toestemming van het kind geen inhoudelijke informatie kunnen delen met de ouder(s) of verzorger(s). Uiteraard houden wij jullie wel op de hoogte van de ontwikkeling die het kind doormaakt en is jullie betrokkenheid essentieel voor het slagen van het traject. Daarnaast zal niets uit het traject worden besproken met derden zonder uw schriftelijke toestemming.

Uitzonderingen op het bovenstaande kunnen worden gemaakt wanneer de veiligheid van het kind en/of anderen in gevaar is.

Werkwijze
Wanneer je op onderstaande link klikt, lees je meer over de vormgeving van het coachingstraject.

Werkwijze coaching kinderen

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?