Studietraining weer van start op 15 november! Aanmelden kan nog!

‘GEEN LEERFABRIEK, MAAR PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOU EN JOUW ONTWIKKELING’

ZOOO studietraining is er voor alle jongeren! Het is een uniek concept waarbij studievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting met leeftijdsgenoten samenkomen in één ruimte; onze studio.

Studio Zooo biedt in een kleinschalige setting de mogelijkheid aan jongeren om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige, huiselijke sfeer door het volgen van de studietraining en/of door deel te nemen aan de huiswerkstudio.

De studietraining gaat er voor zorgen dat je na 5 modules zelfstandig kunt studeren. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De trainingen zijn op een vaste dag in de week in een kleine groep met maximaal 6 personen. Na afloop van de training heb je een naslagwerk waar je altijd weer op kunt terugkijken. De training wordt op aanvraag ook individueel aangeboden.

De eerstkomende studietraining start op dinsdag 15 november!
Deze training begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De vervolgdata zijn: dinsdag 22 november, dinsdag 29 november, dinsdag 6 december en dinsdag 13 december (allemaal op hetzelfde tijdstip). Mocht je wel graag willen deelnemen, maar niet kunnen op bovengenoemde dagen/tijden; neem dan gerust contact op! Samen kijken we naar een passende oplossing!

Als de training is afgerond kun je in principe zelfstandig aan de slag en heb je ons niet meer nodig. Vind je dat nog een te grote stap dan kun je van 3 tot 6 uur op doordeweekse dagen deelnemen aan de huiswerkstudio

Blijkt nu uit de studietraining dat je op een bepaald vlak iets meer begeleiding of coaching nodig hebt dan kan dat ook. Voor coaching of bijles maken we dan een individuele afspraak.

Meld je vandaag nog aan voor deze studietraining!
Download het aanmeldingsformulier en mail het ingevuld naar: info@studiozooo.nl

Vragen? Neem gerust contact op!

Samen gaan we aan de slag!
Tot snel!

Danielle en Heleen

Aanbevolen artikelen

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?