ZOOO professionals

ZOOO, weer even wennen… of gaat het weer als vanzelf? De eerste dagen van het nieuwe schooljaar zitten er alweer op. De tijd gaat vanzelf, de groepsvorming echter niet.

Jij, als onderwijsprofessional, doet ertoe en kan het verschil maken voor alle kinderen in je groep. Een goed pedagogisch klimaat is immers de basis voor het leren leren. Zie jij alle kinderen echt? Hoe zorg je ervoor dat je alle kinderen in hun kracht zet? Ook als ze helemaal geen aandacht vragen of juist misschien wel meer aandacht vragen… Hoe zorg je voor de verbinding in je groep? Als onderwijsprofessional is het goed om jezelf deze vragen te blijven stellen. Lukt dit jou? Dat is fijn! Denk je: ik zou wel meer willen weten of ervaringen willen uitwisselen?

Kom dan naar onze Studiokomst voor onderwijsprofessionals. De eerste is op woensdagavond 5 oktober! Ben jij er ook bij? Wees welkom en ontmoet mensen uit het werkveld! Samen zorgen we voor een inspirerende avond!

Meld je vanaf nu aan via info@studiozooo.nl en wees gegarandeerd van een plek! Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op: Studiokomst voor onderwijsprofessionals (5 oktober).

Heb je meer behoefte aan persoonlijke coaching? Kijk dan op ZOOO professionals voor de mogelijkheden of mail ons jouw hulpvraag door. Samen gaan we dan aan de slag.

Wij ontmoeten je graag! 

Danielle en Heleen

Aanbevolen artikelen

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?