Studio Zooo; de plek waar iedereen kan en mag leren in verbinding, vanuit verwondering en waar zij zich thuis voelen.

Studio Zooo biedt de mogelijkheid aan de jongeren om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige, huiselijke sfeer door het volgen van de studietraining. Studio Zooo wil een ‘warm nest’ zijn voor jongeren, dat zij tijdelijk bewonen om vervolgens weer uit te kunnen vliegen.

‘Wij willen de jongeren in hun kracht zetten en daarom leveren wij maatwerk.’

STUDIO ZOOO

Bij Studio Zooo werken mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Niet alleen aandacht voor het leren leren, maar juist ook voor hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen leert zichzelf (beter) kennen door te werken aan hun zelfbeeld, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Je wordt begeleid om je unieke kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Je wordt bij Studio Zooo verantwoordelijk gemaakt voor je eigen leren. Je krijgt tools aangereikt om te leren plannen en te leren leren.

Verbinding is het sleutelwoord; er is nauw contact tussen de jongere, de ouder(s)/verzorger(s), de school en Studio Zooo. Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid streven wij naar een optimale ontwikkeling van iedere jongere, waarbij rekening gehouden wordt met eigenheid en mogelijkheden van elk individu. 

Aanmelden voor de studietraining of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan hier

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?