Studio Zooo; de plek waar jongeren kunnen en mogen leren in verbinding, vanuit verwondering en waar zij zich thuis voelen. ZOOO studie is een uniek concept waarbij studievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting met leeftijdsgenoten samenkomen in één ruimte; onze studio.

Studio Zooo biedt in een kleinschalige setting de mogelijkheid aan de jongeren om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige, huiselijke sfeer door het volgen van de studietraining en/of door deel te nemen aan de huiswerkstudio. Studio Zooo wil een ‘warm nest’ zijn voor jongeren, dat zij tijdelijk bewonen om vervolgens weer uit te kunnen vliegen.

‘Wij willen de jongeren in hun kracht zetten en daarom leveren wij maatwerk.’

STUDIO ZOOO

Bij Studio Zooo werken jongeren aan hun persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Niet alleen aandacht voor het leren leren, maar juist ook voor hun persoonlijke ontwikkeling. De jongeren leren zichzelf (beter) kennen door te werken aan hun zelfbeeld, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Jongeren worden begeleid om hun unieke kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Jongeren worden bij Studio Zooo verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leren. Zij krijgen tools aangereikt om te leren plannen en te leren leren.

Verbinding is het sleutelwoord; er is nauw contact tussen de jongere, de ouder(s)/verzorger(s), de school en Studio Zooo. Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid streven wij naar een optimale ontwikkeling van iedere jongere, waarbij rekening gehouden wordt met eigenheid en mogelijkheden van elk individu. 

Jongeren maken bij ons deel uit van een groep, zowel bij de studietraining als in de huiswerkstudio. Samen leren vinden wij belangrijk. Bij Studio Zooo is er ruimte voor ontmoeting, overlegmomenten, samen leren, maar zeker ook gelegenheid om individueel aan de slag te gaan. Successen zullen samen worden gevierd! Liever toch individuele ondersteuning? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de studietraining of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan hier

Om je kind aan te melden voor de studietraining of de huiswerkstudio kun je onderstaand formulier downloaden, invullen en mailen naar info@studiozooo.nl of klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

×

Welkom!

Klik op ons logo hieronder en stel je vraag.

× Hoe kan ik je helpen?